Kennel Dream Poodles

Venteliste / fôrvertordning / garanti / priser

Hovedside curly.no * Hovedside pudler

Våre avlshanner: Absolute * Puschkin * Magic

Våre avlstisper: Jaffa * Kaia * Kitty * Awesome * Angel * Lucky * Iza * Nella * Ofelia

Andre hanner med Dream-kull: Arsène * Elron * Dennis * Dreamboy * Key * Konjak

Andre tisper med Dream-kull: Evita * Tinka

Pensjonerte hunder: Nestor * Ella * Aida * Lokina * Liesel * Dolly

Valpekull: A-kull * B-kull * C-kull * D-kull * E-kull * F-kull * G-kull * H-kull * I-kull * J-kull * K-kull * L-kull * M-kull * N-kull * O-kull

Planlagte kull: P-kull

For nyheter sjekk vår FACEBOOK-GRUPPE DREAM CURLIES AND POODLES

Email Lene@curly.no for info

Venteliste, fôrvertordning, garanti og priser
VENTELISTE:


Jeg planlegger et høstkull i 2022, og kanskje tre kull i 2023 hvis alt går etter planen. Jeg har mange på venteliste og den går som regel i kronologisk orden. Det er lurt å sette seg på venteliste så tidlig som mulig, selv om man kanskje tenker på valpekjøp et par år fram i tid.

Ønsker du å sette deg på liste for valp, må det betales inn kr 1000. Dette gjøres for å holde ventelisten såpass kort at det er overkommelig å administrere. Det er enorm pågang med valpeforespørsler.

Valper blir i de fleste tilfeller tilbudt kronologisk. Eksempel: Betalte du kr 1000 i januar 2022 stiller du foran i køen i forhold til den som betalte i juni 2022, selv om vi snakker om kull født i 2023 eller senere.

Gebyret trekkes fra ved kjøp av valp. Det er helt uforpliktende. Hvis man ønsker å trekke seg fra ventelisten (uansett grunn) eller jeg ikke skulle ha passende valp for deg, tilbakebetales beløpet.

Send meg en epost til Lene@curly.no aller først. Etter vi har hatt en dialog, så kan du overføre kr 1000 (kr 800 + mva = kr 1000) til bankkonto 97101025652 og merke med Valpeliste.

Dere som er på ventelisten har jeg samlet i en privat lukket facebookgruppe hvor dere får oppdateringer om valpenyheter og hva som skjer.

Først; finn meg på facebook og be om vennskap: www.facebook.com/krone.lene. Dernest kan jeg invitere deg til gruppa vår Dream Curlies and Poodles som alle som har lyst kan være med i. For dere som har betalt ventelistegebyr har jeg i tillegg en annen, lukket gruppe som jeg vil invitere til, hvor alt av valpeplaner og nyheter blir delt aller først.Ønsker ikke å vente så lenge?

Dere som er på venteliste hos oss er også de første som blir informert om andre kull som kan være aktuelle. Denne informasjonen blir delt i den lukkede facebookgruppen som nevnt ovenfor. Så viktig at du følger med der. Det kan være kull fra hunder som kommer fra meg opprinnelig eller fra tisper som har vært på besøk hos en av våre hannhunder. I 2020/2021 var det elleve slike kull som jeg refererte videre. Mange på ventelista fant seg valp der. Hvis du er åpen for begge kjønn og alle farger er det god mulighet for valp fra et slikt kull ganske tidlig. Hvis du får valp fra et annet kull enn mitt så tilbakebetaler jeg gebyret, eller hvis du av annen grunn ønsker å forlate ventelista.

Og så er det lurt å sette seg på venteliste hos flere oppdrettere (men dessverre er det færre og færre som administrerer ventelister på grunn av arbeidsbyrden). Hvis man er åpen for flere størrelser, begge kjønn, flere farger og større geografisk område så har man bedre sjanse til å få seg valp. Men vær obs på useriøse oppdrettere som selger uregistrerte valper, blandingshunder etc.Fôrvert?

Det hender jeg trenger fôrverter. Disse bør bo innenfor en halv times reisevei fra oss i Holmestrand, maks en time. Her er en inaktiv annonse på Finn hvor jeg har skrevet endel om det å være fôrvert: www.finn.no/60799482. OBS! IKKE send meldinger på annonsen. Ved ønske om å være fôrvert send meg en epost så jeg har alle henvendelser samlet.

For dere som ønsker å være fôrvert gjelder også ovenstående om å sette seg på venteliste og betale 1000 kr. Informasjon om hunder som skal ut på fôr kommer også i den lukkede facebookgruppa.Komme på besøk?

Det er mange som har lyst til å komme på besøk til oss og hilse på oss og hundene våre. Det er veldig koselig, men på grunn av pågangen så vil jeg prioritere dere som har satt dere opp på venteliste.

Jeg setter opp besøksdager innimellom hvor man kan møte flere av hundene fra oss. Hundene våre bor i fôrverthjem så må "samle inn" noen av disse for at det skal være interessant å komme på besøk og få møte noen av de fremtidige valpemødre.

Det er også et godt alternativ å møtes på en hundeutstilling hvor fler av hundene våre deltar, samt andre hunder som jeg har oppdrettet.

Det blir mulighet til å hilse på hunder fra oss på hundeutstilling 6. august 2022 på Dokka Camping, Storgata 103, 2870 Dokka. Jeg og andre Dream-eiere kommer med tolv storpudler.

Mulig vi setter opp besøksdager også. Tid og sted og info blir gitt i den lukkede facebookgruppa.

'Disclaimer'!

PS. Jeg må fremdeles godkjenne hvert hjem, men det pleier ikke å være noe problem, de fleste som tar kontakt er flotte hundehjem. Men hvis jeg skulle føle at et hjem ikke er passende eller at jeg ikke har valp som passer for dere, så vil jeg tilbakebetale gebyret.

PS PS. Både hunder og hundeoppdrettere er levende vesener og ting kan skje, med sykdom, helsetesting som ikke går igjennom, tisper som ikke blir drektige, valper som dør. Listen over mulige skjær i sjøen er lang. Det beste jeg kan gjøre er å informere om våre planer og så håper vi på at mest mulig går som planlagt. Det har slått til ganske bra hittil. Selv om man har betalt ventelistegebyr er man ikke garantert drømmevalpen innen forespeilet tid. Dette er et møysommelig arbeid med lang tidshorisont. Det er mye forberedelser før man kommer til løpetid. Og når løpetiden starter er det fem måneder før det er leveringsklare valper.
HELSEGARANTI:

Jeg ønsker å oppmuntre til helsetesting av valpene, og gir følgende helsegaranti:FOR ALLE VALPER:

Hele kjøpesummen betales tilbake i følgende tilfeller:

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden får påvist alvorlig albuedysplasi eller hoftedysplasi (D eller E) på røntgen.
Hunden får ved øyelysing påvist medfødt øyelidelse som medfører vesentlig ulempe.

Undersøkelsen(e) må gjøres før hunden fyller fire år.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden får en av følgende arvelig diagnose:
sebaceous adenit, Addison's, degenerativ myelopati, neonatal encefalopati, vonWillebrand's, renal dysplasia.

Diagnosen(e) må ha blitt stilt før hunden fyller åtte år.

--------------------------------------------------------------------------------------

I TILLEGG GJELDER FOR VALPER SOM ER SOLGT MED MULIGHET FOR AVL:

Halve kjøpesummen betales tilbake i følgende tilfeller:

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden tester til å IKKE være HD fri (A eller B) og/eller AD fri (ved standard røntgenavlesning for avl).
Hunder går IKKE gjennom øyelysingsundersøkelse (standard for avl ved aut. øyelyser).

Medfødt tannfeil/bittfeil som er diskvalifiserende ifølge rasestandard.

Undersøkelsen(e) må gjøres før hunden fyller fire år.


Det garanteres ikke at hunden blir innenfor målene til storpuddel som er fra 45 til 62 cm. Men ønsker du en hund for utstilling vil jeg plukke ut en valp til deg som jeg tror vil passe for det.PRISER

For kullene i 2022 blir det differensierte priser etter kjønn, farge, egnethet for avl/utstilling etc, med høyest pris for tofarget tispe egnet for avl og utstilling. Har mange interessenter fra utlandet på slike valper. Regn med priser fra 20000 + mva = kr 25000 til kr 26000 + mva = kr 32500

En pekepinn er:

kr 20000 + mva = kr 25000 for ensfarget sort/blåsort hann
kr 20800 + mva = kr 26000 for ensfarget fawn/krem hann
kr 21600 + mva = kr 27000 for ensfarget brun hann
kr 22400 + mva = kr 28000 for ensfarget sort/blåsort tispe
kr 23200 + mva = kr 29000 for ensfarget fawn/krem tispe
kr 24000 + mva = kr 30000 for ensfarget brun tispe
kr 24800 + mva = kr 31000 for tofarget hann
kr 26000 + mva = kr 32500 for tofarget tispe

Det kan bli litt variasjon her, f.eks. litt høyere for et veldig fint avlsemne eller litt lavere for en hund med utstillingsfeil. De ensfargede valpene i N-kull og O-kull er alle genetisk phantom på K-lokus og vil avle phantom like godt som en phantom, gitt at de blir parret med en passende partner.

Depositum eller valpelistegebyr som er innbetalt tidligere kommer til fradrag på fakturaen.

En rundspørring jeg har gjort sier at i fjor tok mange oppdrettere både 30000 og 35000 for ensfargede valper. I år er prisene litt lavere. De som ligger på Finn er annonsert for kr 28000 for ensfarget valp, enten sort eller fawn. Det er veldig få som har tofargede valper å selge men et par jeg har hørt om tar SEK 30000 for de (og så blir det pluss 25% mva på grensen).

  Litt å tenke på når man vurderer priser:
 • Våre priser inkluderer mva og jeg skatter av overskuddet, begge deler gjør ikke de fleste hobbyoppdrettere.
 • Jeg gir mye bedre garanti enn de fleste andre oppdrettere
 • Jeg har brukt mye tid og penger på å importere avlshunder fra utlandet
 • Jeg helsetester avlsdyrene mye mer enn det som er minimumskrav
 • Jeg tilbyr en meget god helsegaranti
 • Jeg sender med en innholdsrik og gjennomtenkt valpepakke som sparer valpekjøper for 2000-3000 kr
 • Jeg forsikrer hver valp individuelt tidlig slik at karenstiden er utløpt når valpen hentes, så veterinærforsikring ved sykdom gjelder fra første dag hos valpekjøper
 • Jeg legger veldig mye jobb ned i oppdrettet, både med utvelgelse av avlshunder, stell og oppfølging av valpekull, og jeg bruker mye tid på å utvikle meg innen faget
 • Du får livslang hjelp og støtte i den grad du ønsker det selv, ikke bare fra meg med fra hele Dreampoodle-familien. Mange har fått seg venner for livet i denne gjengen :-)
 • Ønsker du å ta valper på hunden senere så stiller jeg opp som mentor døgnet rundt.
--------------------------------------------------------------------------------------

(Til sammenligning: Kjøp av valp i Tyskland/annet europeisk land, inkl registrering/dyreidentitet samt reise (inkl koronatester eller frakt med transportør inkl tracesdokumenter og fortollingsgebyr) og 25% mva på toppen av dette, kommer nå fort opp i kr 60000 totalt). Faktiske tall fra de jeg kjenner som har importert valp det siste året.


...

Press BACK in your browser to go back to previous page. --- No frames visible, stuck in somebody else's frames or is it wrong language? Go to the front page and start over.
Trykk på TILBAKE i nettleseren din for å gå tilbake til forrige side. --- Ingen ramme synlig, sitter du fast i andre sine rammer eller er det feil språk? Gå til forsiden og start på nytt.